Verhuisbalk keuren

Verhuisbalk keuren

Hanebalk B.V. staat voor u klaar voor het keuren van een verhuisbalk. Een verhuisbalk is een andere naam voor een hanebalk. Dit komt omdat er vroeger vooral kippen en hanen op de balk zaten. Tegenwoordig wordt de balk vooral gebruikt om spullen te verhuizen. Vaak zijn de balken echter niet veilig genoeg om te gebruiken. Het is dan ook zaak om de verhuisbalk te laten keuren. Op deze manier bent u als eigenaar van een pand of woning verzekerd bij schade en ongelukken. Hanebalk B.V. kan een officiële verhuisbalk keuring voor u uitvoeren.

Neem contact met ons op omtrent het keuren van een verhuisbalk!

Volledige ontzorging

Wanneer u een verhuisbalk door ons laat keuren, ontzorgen wij u volledig. Allereerst zorgen wij ervoor dat de nodige vergunningen en ontheffingen zijn aangevraagd voor de bereikbaarheid van de verhuisbalk. Ook beschikken wij zelf over het materiaal om de verhuisbalk te bereiken. Om de keuring uit te voeren werken wij samen met Aboma. Een specialist van dit onafhankelijke keuringsinstituut komt bij u langs om de verhuisbalk te keuren.

Direct duidelijkheid over de veiligheid

Tijdens de keuring is direct duidelijkheid over de veiligheid van de verhuisbalk. Na afloop wordt er altijd een keuringsrapport opgesteld met het resultaat van de keuring. Mochten er tekortkomingen worden geconstateerd, dan vindt u deze terug in het keuringsrapport. Op basis van de staat van de verhuisbalk worden aanbevelingen gedaan om de tekortkomingen te verhelpen. Wordt de verhuisbalk afgekeurd? Dan kunt u een waarschuwingsbrief ontvangen met daarin de reden van afkeuring.

Verhuisbalk keuren

Contact met Hanebalk B.V.

Wilt u een verhuisbalk laten keuren door een specialist? Hanebalk B.V staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op voor een kostenindicatie of eventuele vragen.