Hijsbalk keuring

Hijsbalk keuring

Hijsbalk keuring

Wilt u een hijsbalk keuring laten uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hanebalk B.V. is de enige officiële keurder van hijsbalken. Bij ons kunt u terecht voor een onafhankelijke en vakkundige controle. Deze controle voeren we uit in samenwerking met het keuringsinstituut Aboma. Eén van hun specialisten komt graag bij u langs om de hijsbalk te keuren.

Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Veilig hijsen

Wanneer u een hijsbalk gaat gebruiken, is het zeer belangrijk dat de hijsbalk is gekeurd. Op deze manier weet u dat er veilig gebruik kan worden gemaakt van de hijsbalk. Ook bent u volgens de wet als gebouweigenaar aansprakelijk bij schade en ongelukken. Zorg daarom dat u een keuringsbewijs op zak heeft, zodat u verzekerd bent.

Hijsbalk keuring via Hanebalk B.V.

VvE’s, bedrijven, woningcoöperaties en onderhoudspartners kunnen bij Hanebalk B.V. terecht voor een hijsbalk controle. Hanebalk B.V. heeft namelijk een exclusieve samenwerking met Aboma. Aboma is een onafhankelijk keuringsinstituut gespecialiseerd in bouw en verticale transport. Zij kunnen de controle voor u uitvoeren. Hierbij controleren zij of de hijsbalk veilig is, onderhoud nodig heeft of vervangen moet worden. Is de hijsbalk veilig? Dan ontvangt u een keuringsbewijs. Onthoud wel dat dit bewijs vervalt na één jaar bij particuliergebruik en na 8 jaar bij bedrijfsmatig gebruik. Na deze periode dient de hijsbalk opnieuw getest te worden.

Hijsbalk keuring

Hijsbalk laten keuren?

Neem contact met ons op

Met een tijdige controle borgt u de veiligheid van een hijsbalk én bent u verzekerd. Wilt u een hijsbalk keuring laten uitvoeren? Of heeft u nog vragen over de keuring? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen over een hijsbalk keuring graag.