Hijsbalk keuren

Hijsbalk keuren

Hijsbalk keuren

Wilt u een hijsbalk laten keuren door een officieel adres? Hanebalk B.V. is de enige officiële keurder voor hijsbalken. Wij kunnen, in samenwerking met Aboma, een hijsbalk voor u controleren. Wij ontzorgen u volledig. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken. Tijdens deze afspraak zal een veiligheidsspecialist van Aboma nagaan of uw hijsbalk veilig gebruikt kan worden.

Direct een afspraak maken voor het keuren van een hijsbalk? Neem contact met ons op.

Is het keuren van een hijsbalk verplicht?

Als eigenaar en/of beheerder van een pand of woning bent u aansprakelijk bij het gebruik van een hijsbalk. Daarom is het controleren van een hijsbalk erg belangrijk. Bij bedrijfsmatig gebruik, bijvoorbeeld door bouwvakkers, leveranciers of verhuizers is een keuring zelfs verplicht. Heeft u een geslaagde controle laten uitvoeren? Dan bent u bij particulier gebruik verzekerd voor 8 jaar en bij bedrijfsmatig gebruik voor één jaar.

Hanebalk B.V. keurt, onderhoudt en beheert hijsbalken

Bij Hanebalk B.V. kunnen we meer dan enkel een hijsbalk controleren. Wij kunnen namelijk ook een contract afsluiten voor het beheer van een hijsbalk. Hierbij verzorgen wij periodieke inspecties, Aboma keuringen en bijbehorende rapportages. Zo zorgen we ervoor dat u bent verzekerd bij schade en ongelukken. Dit doen we vanuit onze eigen verzekeringspolis. Wanneer u de keuze maakt voor dit contract, informeren wij u altijd tijdig over inspecties en keuringen.

Hijsbalk keuren

Hijsbalk keuren?

Maak een afspraak!

Wilt u een hijsbalk laten keuren door een onafhankelijk keuringsinstituut? Neem dan snel contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak komt een veiligheidsspecialist van Aboma bij u langs voor een uitvoerige inspectie. Hierbij krijgt u direct duidelijkheid over de status van uw hijsbalk. Dat is wel zo fijn!