Hijsbalk gevel

Hijsbalk gevel

Hijsbalk gevel

Een hijsbalk aan een gevel is veel te zien in oude steden. De hijsbalken zijn namelijk gevestigd op de gevels van de huizen. Veel trappenhuizen zijn smal waardoor meubels er niet doorheen passen. Deze balken worden dus vooral gebruikt voor het hijsen van meubels. Echter is het wel belangrijk dat de balken gekeurd worden, om ongelukken te voorkomen. Vaak zijn de hijsbalken niet meer stevig genoeg, Hanebalk B.V. helpt u graag bij het onderhouden van de hijsbalk.

Hijsbalk aan gevel laten keuren

Hanebalk B.V. is dé partner voor als u uw hijsbalk aan uw gevel wilt laten keuren. Wij zijn namelijk een officiële keurder voor hijsbalken. Wilt u een keuring door ons laten uitvoeren, plannen we graag met u een keuring in. We verzorgen alles en zorgen voor de nodige vergunningen en ontheffingen. Ook de hoogwerkers en steigermateriaal verzorgen wij om de hijsbalk op de gevel te bereiken. Na afloop ontvangt u een officieel rapport, waarin eventuele tekortkomingen in zijn genoteerd en hoe u deze kunt verhelpen. Tijdens de keuring zal er duidelijk worden of de verhuisbalk veilig is of niet. Het is belangrijk om uw hanebalk te onderhouden.

Aansprakelijkheid hijsbalk

Het is belangrijk om de keuring te hebben gedaan. Als eigenaar van het bedrijf bent u namelijk aansprakelijk bij het gebruik van deze hijsbalk. De goedkeuring is vervolgens zeven jaar geldig als bewoner of particulier. Als bedrijfsmatige gebruiker is deze echter één jaar geldig. In deze periode bent u voorzien van volledige dekking bij schade of bij ongelukken. Wacht dus niet langer en neem contact op met Hanebalk B.V.

Hijsbalk gevel

Neem contact op met Hanebalk B.V.

Neem contact met ons op

Wilt u uw hijsbalk aan uw gevel laten keuren? Of wilt u meer weten over onderhoud en beheer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven binnen 24 uur een voorstel per e-mail of kunnen een kostenindicatie geven.