Hijsanker

Hijsanker

Hijsanker

Wilt u uw hijsanker laten keuren door een officiële keurder? Dan kunt u terecht bij Hanebalk BV. Hijsankers worden gebruikt om in stadscentra meubels om hoog te hijsen. Vaak zijn de huizen te smal waardoor de meubels op deze manier verhuisd kunnen worden. Echter is het wel belangrijk dat deze hijsankers gecontroleerd worden om ongelukken te voorkomen.

Heeft u vragen over het laten keuren van een hijsanker? Neem dan contact op met ons

Hijsanker keuren

Hanebalk BV is uw partner voor het keuren van een hijsanker. Wij zijn een officiële keurder voor hanebalken, hijsankers en hijsconstructies. Dit doen wij in samenwerking met Aboma. Hanebalk verzorgt de keuringen op basis van de Aboma normen. Aboma is een onafhankelijke keuringsinstantie die bij u langskomt om de keuring uit te voeren en te zorgen voor de bereikbaarheid. Wij regelen hiervoor de nodige vergunningen en ontheffingen die nodig zijn. Na de keuring zal ook direct duidelijk zijn of uw hijsanker of hanebalk veilig is of niet. De geldigheid van het goedgekeurde hijsanker is bij particulier gebruik 8 jaar.

Aansprakelijkheid hijsanker

U bent als beheerder aansprakelijk bij het gebruik van deze hijsanker. Het is daarom belangrijk om deze te keuren voordat u uw hijsanker gebruikt. Gebruikt u uw hijsanker bedrijfsmatig? Dan is de goedkeuring geldig voor één jaar. Tijdens deze periode bent u voorzien van een complete dekking bij ongelukken en schade. Wacht daarom niet langer met de keuring, want deze is ontzettend belangrijk. Bekijk ook onze folder om meer te weten te komen.

Contact Hanebalk BV

Neem contact met ons op

Hanebalk B.V. helpt u graag met het keuren, onderhouden en beheer van uw hanebalk. Heeft u nog vragen over de keuring van een hanebalk? Of wilt u meer weten over onderhoud en beheer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven binnen 24 uur een voorstel per e-mail of kunnen een kostenindicatie geven.