Hanebalk Amsterdam

Hanebalk Amsterdam

Hanebalk Amsterdam

De hanebalk is een herkenbaar beeld in Amsterdam. In de oude straten van de stad zijn veel hanebalken te zien. Het zijn de balken net onder het hoogste punt van een dak. Ze worden voornamelijk gebruikt bij het verhuizen van spullen, maar hier ligt echter ook gelijk het gevaar. Veel hanebalken voldoen namelijk niet aan de wettelijk gestelde eisen, waardoor ze erg gevaarlijk zijn om te gebruiken. Het is dan ook een vereiste om een hanebalk te laten keuren voor gebruik waar u als eigenaar verantwoordelijk voor bent. Hanebalk B.V. is officiële keurder en wij kunnen u hierbij helpen.

Heeft u vragen omtrent de eisen van een hanebalk? Neem gerust contact met ons op.

Keuring hanebalk Amsterdam

Een keuring van een hanebalk is een absolute vereiste. Voor particulier gebruik dient de balk te voldoen aan de wetgeving die betrekking heeft op de aansprakelijkheid van het pand. Wordt een hanebalk bedrijfsmatig gebruikt? Dan dient de balk te voldoen aan de Arbowet. Na keuring voor particulieren kan de hanebalk zeven jaar worden gebruikt. Na een bedrijfsmatige keuring is dit één jaar.

Officiële hanebalk keurder

Wilt u een hanebalk Amsterdam laten keuren? Dan bent u bij Hanebalk B.V. aan het juiste adres! Wij zijn de enige officiële keurder van hijsbalken. Wij werken exclusief samen met het keuringsinstituut Aboma. Zij zijn specialist op het gebied van veiligheid binnen de bouw- en verticaal transportbranche. Samen met u plannen we een Aboma keuring. Daarnaast verzorgen wij alle vergunningen en ontheffingen die nodig zijn om de hanebalk te kunnen keuren. Op deze manier bent u volledig ontzorgd.

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer informatie over de keuring van uw hanebalk Amsterdam? Of wilt u een afspraak maken voor een keuring? Neem dan snel contact met ons op. Een van onze medewerkers helpt u graag verder.