Gevel onderhoud

Gevel onderhoud

Gevel onderhoud

Gevel onderhoud is belangrijk voor de keuring van uw hijsbalk. De hijsbalk zit namelijk gevestigd aan de gevel van veel trappenhuizen in oude steden. Door de smalle trappenhuizen kunnen er voor zorgen dat de meubels er niet doorheen passen. Daar kunnen deze hijsbalken dus voor gebruikt worden. Maar de onderhoud ervan is dus ontzettend belangrijk. Voorkom dat er ongelukken gebeuren en neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het onderhouden van uw gevel en hijsbalk.

Gevel met hanebalk onderhouden

Hanebalk B.V. heeft een samenwerking met keuringsinstituut Aboma. Aboma is een specialist in ARBO wetgeving en veiligheid. Samen met u plannen we de Aboma keuring in. Wij nemen al het werk uit handen door de vergunningen en ontheffingen te verzorgen. Ook hebben wij hoogwerkers en steigermateriaal tot onze beschikking. Hierdoor zijn we erg flexibel!

Het belang van het onderhouden

Als eigenaar van de hijsbalk bent u verantwoordelijk voor de onderhoud ervan. De keuring van de veiligheid is ontzettend belangrijk. Graag sluiten wij met u een contract af voor het beheer van de hijsbalk. Hierbinnen vallen onder andere inspecties, Aboma keuringen en de rapportages. In de periode van goedkeuring bent u voorzien van een volledige dekking bij schade of ongelukken. Hanebalk B.V. heeft ook een eigen folder! Hierin kunt u alle informatie over onze werkwijze en mogelijkheden vinden!

Bij vragen kunt u ons altijd bereiken

Neem contact met ons op

Hanebalk B.V. helpt u graag met het keuren, onderhouden en beheer van uw hanebalk. Heeft u nog vragen over de keuring van een hanebalk? Of wilt u meer weten over onderhoud en beheer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven binnen 24 uur een voorstel per e-mail of kunnen een kostenindicatie geven.